0721.473.913

0765.456.008

servicelaptopuri@gmail.com

 George

 Nicu

Google

 

  DISPLAY LAPTOP
  PLACI DE BAZA LAPTOP
  PLACI VIDEO LAPTOP
  MEMORII RAM LAPTOP
  HARD DISK LAPTOP
  PROCESOARE LAPTOP
  TASTATURI LAPTOP
  INVERTOARE DISPLAY LAPTOP
  BATERII LAPTOP
  ALIMENTATOARE LAPTOP
  UNITATI OPTICE LAPTOP
  BALAMALE DISPLAY LAPTOP
  CARCASE LAPTOP
  COOLERE LAPTOP
  PANGLICI DISPLAY LAPTOP
  ADAPTOARE LAPTOP
  WIRELESS LAPTOP
   

 

Detalii Contact     

Mobile: +40(72) 147.39.13
Office    +40(76) 545.60.08                       e-mail:   servicelaptopuri@gmail.com

 
 
Acasa

 

SERVICE NETWORK            

 

Configurarea retelei in cadrul unei companii nu este o operatiune la indemana oricui, MULTIPLEX SERVICE pune la dispozitia clientilor tehnicieni specializati pentru instalarea, configurarea si intretinerea unei retele.

Retele simple formate din 1 router, 1 switch, 1 router wireless, 1 server , x calculatore , x imprimnate.
retele complexe formate din routere multiple cu posibilitati de tunelare VPN, servere multiple dedicate pentru anumite tipuri de servicii, AP wireless interconectate, numar mare de calculatoare si de periferice , interconectari cu fibra optica , centrale telefonice.

MULTIPLEX SERVICE ofera servicii complete de Instalare si Configurare Server bazate atat pe Linux (Open Source) cat si pe Windows. In functie de bugetele si necesitatile companiei alegem solutia optima. Serverele Linux au avantajul costului scazut pe cand serverele Windows sunt mult mai utilizate in mediul de afaceri .

Serverele Windows nu au nevoie de nici o prezentare, sunt prezente in cel putin 80% din companiile cu peste 10 angajati.

MULTIPLEX SERVICE are in echipa tehnicieni specializati pentru configurarea oricarui model de router CISCO si a altor tipuri de routere specializate pentru interconectarea retelelor de calculatoare.

Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita determina un grad scazut de probleme in cadrul retelei de calculatoare. Exista in momentul de fata solutii de retele fara fir (wireless) dar acestea nu ofera fiabilitatea, calitatea si viteza unei retele la standardele CAT5e sau CAT6.

Cu o experienta foarte bogata in realizarea lucrarilor de cablare structurata MULTIPLEX SERVICE va poate asigura proiectarea , realizarea si intretinerea unei retele de voce si date bazata pe standardele Cat5e si Cat6.

Daca v-ati mutat intr-o cladire noua si nu stiti ce anume trebuie facut mai departe puteti apela la unul dintre tehnicienii nostri care va pot explica si indruma spre o proiectare cat mai eficienta a retelei in functie de necesarul viitor de calculatoare si telefoane al companiei. Indiferent de bugetul de care dispuneti MULTIPLEX SERVICE va alege solutia optima pentru realizarea retelei de cablare structurata asigurand garantie pentru buna fnctionare a retelei.

In functie de bugetele clientilor, materialiele si echipamentele folosite la realizarea lucrarilor de cablare structura pot varia foarte mult. Practic factorul care face diferenta este calitatea materialelor, exista materiale low, medium si hi quality.

Avem experianta lucrarilor de cablare structurata atat pentru apartamente de 1- 4 camere cat si pentru cladiri de peste 4 etaje.
facem recomandari clientilor in functie de bugetele existente si garantam calitatea si functionearea corespunzatoare pentru orice tip de cablari structurate
practicam preturi competitive pentru echipamentele utilizate
asiguram servicii conexe lucrarilor de cablare structurata cum ar fi :

instalarea de centrale telefonice, configurarea de retele de calculatoare si servere, asistenta tehnica pentru reteaua de calculatoare.

 

 

 

Pentru toate reparatiile efectuate in cadrul service-ului Multiplex Service, veti beneficia de GARANTIE.

 

DESPRE NOI  :  PRODUSE  :  SERVICII  :  SUPORT  :  CONTACT

Copyright © Multiplex Service, 2005.