0721.473.913

0765.456.008

servicelaptopuri@gmail.com

 George

 Nicu

Google

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii Contact     

Mobile: +40(72) 147.39.13
Office    +40(76) 545.60.08                       e-mail:   servicelaptopuri@gmail.com

 
 

Acasa                                         

 

Sistemele de supraveghere pe care firma noastra le monteaza sunt cele mai performante.Oferim montaj si service-reparatii pentru sisteme si camere de suprave.Majoritatea proprietarilor unei case nu detin un sistem de supraveghere pentru caminul lor. unii cred ca acestea sunt mult prea scumpe si inaccesibile, sau pur si simplu nu au suficiente informatii legate de optiunile care sunt oferite pe piata sistemelor de supraveghere video. Sistemele de baza pentru monitorizarea casei ofera protectie constanta pentru familia dumneavoastra si pentru bunurile pe care le detineti, dar si impotriva infractorilor.

Un sistem de supraveghere a casei va poate proteja familia si casa de incendii. Sistemele nu pot preveni focul, insa ceea ce pot face este sa anunte pompierii de existenta acestor pericole.Cele mai multe sisteme de supraveghere vin deja dotate cu senzori de incendiu, care vor detecta intai fumul, pentru a preveni extinderea focului. Daca alarma anti-incendiu este activata, aceasta va trimite, in cazul unui incendiu, un semnal catre compania de securitate care va contacta proprietarul, pentru a se asigura ca exista intr-adevar un pericol. Apoi pompierii vor fi trimisi catre casa dumneavoastra.

Puteti folosi sistemele video de monitorizare si pentru a spori siguranta din jurul locuintei. Este foarte normal ca atunci cand angajati personal care nu poate fi supravegheat direct, sa doriti sa stiti daca acestia isi fac treaba cum trebuie. Astfel puteti veghea asupra baby-sitterelor, menajerelor sau gradinarului care lucreaza in casa dumneavoastra.Statisticile arata ca folosirea unor sisteme de supraveghere scad rata infractionalitatii. Sistemele video cu camere de supraveghere sunt considerate de multi ca fiind cea mai buna metoda de detectare si prevenire a manifestarilor infractionale cu camere supraveghere .

Sistemele de supraveghere video servesc la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului video cu camere de supraveghere, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.Sistemele de supraveghere video se adreseaza, in principal, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, spatiilor comerciale, depozitelor de materiale dar si birourilor.

Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces pentru un spor de eficienta.Modelele de camere de supraveghere (camere de retea IP) sunt prevazute cu un sistem de stocare a datelor pe sisteme Windows, Linux sau Mac. Fiecare dintre aceste camere de supraveghere (si/sau camera de retea IP) isi administreaza propriul sau spatiu de stocare prin intermediul unui ring buffer. Datorita unei abordari descentralizate, imaginile a 30 de camere de supraveghere (si/sau camere de retea IP) pot fi stocate pe un computer Pentium 4, cu 25 de cadre pe secunda fiecare, incluzand si semnalul audio.

Cele mai recomandate camere de supraveghere sunt camerele actionate de detectarea miscarii (CAMD) sunt intr-adevar o binecuvantare, intrucat fac parte din arsenalul care mentine siguranta caminelor noastre. Acest gen de camere au inlocuit camerele clasice, primele aparute in domeniu, datorita faptului ca economisesc bani si timp. In mod normal, camerele de supraveghere clasice incep inregistrarea atunci cand sunt pornite, in timp ce CAMD vor inregistra numai atunci cand detecteaza miscare in raza lor. De asemenea, economisesc mult spatiu de stocare pe orice mijloc de inregistrare. Cele mai multe camere de supraveghere wireless sunt alimentate cu baterii. Daca pornesc inregistrarea numai cand detecteaza miscare, bateriile se vor consuma mai greu si vor avea durata de viata mai indelungata. Mai mult, camerele se pot misca in orice pozitie si pot oferi transmisiune live oricand e necesar.

Cum te poate ajuta o camera de supraveghere ?

Printr-un sistem de supraveghere video ai tot timpul un ochi deschis asupra casei de marcat, a angajatilor, copiilor, vecinilor, bunurilor ..24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana disponibil pe internet in orice colt al lumii te-ai afla !Oferiti-va linistea sufleteasca oferita de faptul ca va stiti copiii in siguranta acasa. Astfel puteti lucra stiind ca sistemul dvs. de supraveghere are grija de locuinta dvs si toate bunurile de valoare.

Fie ca doriti flexibilitatea oferita de camerele pentru interior/exterior, securitatea sporita a camerelor antivandalism putem configura sistemul de supraveghere exact pentru nevoile dvs. Mai presus de toate, puteti monitoriza fiecare ora a fiecarei zile din orice colt al lumii.

DESPRE NOI  :  PRODUSE  :  SERVICII  :  SUPORT  :  CONTACT

Copyright © Multiplex Service, 2005.