0721.473.913

0765.456.008

servicelaptopuri@gmail.com

 George

 Nicu

Google

  SERVICE ACER
  SERVICE ADVENT
  SERVICE ALIENWARE
  SERVICE APPLE
  SERVICE ASUS
  SERVICE AOPEN
  SERVICE BENQ
  SERVICE CLEVO
  SERVICE COMPAQ
  SERVICE DELL
  SERVICE ECS
  SERVICE eMACHINES
  SERVICE FUJITSU SIEMENS
  SERVICE GATEWAY
  SERVICE GERICOM
  SERVICE HITACHI
  SERVICE HP
  SERVICE IBM
  SERVICE INFOTEL
  SERVICE LENOVO
  SERVICE TOSHIBA
  SERVICE MEDION
  SERVICE MSI
  SERVICE NEC
  SERVICE PANASONIC
  SERVICE PACKARD BELL
  SERVICE SAMSUNG
  SERVICE SONY
    _____________________

 

 

 

 

 

 

Detalii Contact     

Mobile: +40(72) 147.39.13
Office    +40(76) 545.60.08                      e-mail:   servicelaptopuri@gmail.com

 
 
Acasa

MEMORII RAM LAPTOP  |  MEMORII MACBOOK |  MEMORII RAM NOTEBOOK

 

                              

                           

                            

                              

 
 

Cu cat ai mai multa memorie Ram instalata in laptop cu atat vor fi mai bune performantele laptopului.Memoriile sunt de diverse tipuri SDRAM, DDRAM 2, DDRAM 3.Memoriile pentru laptop sunt diferite fata de cele pentru desktop. DIMM-urile (dual in-line memory module) pentru calculatoarele de tip desktop sunt mai mari, ruleaza la frecvente mai ridicate si au un consum mai mare de energie. SO-DIMM-urile ( Small Outline – DIMM) sunt mai mici cu aproximativ 50% fată de DIMM-urile standard, au frecvente mai mici si un consum de energie simtitor mai mic.

Majoritatea utilizatorilor de laptop sau netbook, atunci când il achizitioneaza, nu prea dau importantă la memoria RAM. Contează să fie multi GB, dar nimeni nu se întreaba ce tehnologie exista in acel RAM, care sunt frecventele si latentele, nici daca este DDR 2 sau DDR3.

RAM este prescurtarea de la Random Acces Memory – adica memorie cu acces aleator. Caracteristica de accesare aleatorie face referire la posibilitea de stocare si accesare a datelor într-un mod non-secvential, ceea ce insemna ca orice cantitate de date poate fi accesata in mod direct. Este volatila la intreruperea alimentarii cu energie electrica, datele stocate se pierd.

Memoria RAM este locul in care ajung datele inainte de a fi prelucrate de procesor. Este memoria tampon intre dispozitivele de stocare si cele de procesare. Pentru că toate operatiunile se fac prin memoria RAM, capacitatea şi rapiditatea acesteia influenteaza in mod direct performantele calculatorului. O cantitate insuficienta de memorie RAM poate afecta serios performantele sistemului pe ansamblu. Insă o cantitate foarte mare nu inseamna neaparat si performante mai bune.

Memoria RAM conteaza foarte mult intr-un sistem. Creste performantele pe multimedia si procesare foto/video. Sistemul de operare Windows se bucura de o stabilitate mai buna si ruleaza simtitor mai bine cind se face un upgrade de memorie .

Performantele se simt foarte mult în activitătile zilnice standard, in rularea aplicatiilor care au nevoie de foarte mult RAM, in procesarea foto/video, navigare web si foarte putin în gaming (ATENTIE: la gaming conteaza procesorul, placa video si o cantitate minima de memorie).

Pentru cei care doresc sa-si facă upgrade de memorie la laptop sau netbook nu ezitati sa ne contactatii.     

Inlocuim orice model de memorie Laptop.

 

Pentru toate reparatiile efectuate in cadrul service-ului Multiplex Service, veti beneficia de GARANTIE.

 

 

DESPRE NOI  :  PRODUSE  :  SERVICII  :  SUPORT  :  CONTACT

Copyright © Multiplex Service, 2005.