0721.473.913

0765.456.008

servicelaptopuri@gmail.com

 George

 Nicu

Google

 

  DISPLAY LAPTOP
  PLACI DE BAZA LAPTOP
  PLACI VIDEO LAPTOP
  MEMORII RAM LAPTOP
  HARD DISK LAPTOP
  PROCESOARE LAPTOP
  TASTATURI LAPTOP
  INVERTOARE DISPLAY LAPTOP
  BATERII LAPTOP
  ALIMENTATOARE LAPTOP
  UNITATI OPTICE LAPTOP
  BALAMALE DISPLAY LAPTOP
  CARCASE LAPTOP
  COOLERE LAPTOP
  PANGLICI DISPLAY LAPTOP
  ADAPTOARE LAPTOP
  WIRELESS LAPTOP

 

 

Detalii Contact     

Mobile: +40(72) 147.39.13
Office    +40(76) 545.60.08                       e-mail:   servicelaptopuri@gmail.com

 
 
Acasa
 

MULTIPLEX SERVICE este in masura sa repare sau sa inlocuiasca orice componenta laptop rapid si eficient.
Echipa de la MULTIPLEX SERVICE are multi ani de experienta practica in rezolvarea problemelor si constatarea defectelor, astfel incat puteti fi siguri ca, daca aveti probleme, personalul nostru experimentat poate efectua in mod competent orice reparatie a produsului dumneavoastra.

MULTIPLEX SERVICE ofera cea mai buna calitate in materie de Laptop-uri de pe piata din ziua de azi. Am oferit clientilor nostri servicii superioare si i-am asistat in atingerea telurilor. Ani de experienta si angajament in excelenta ne-au castigat reputatia de cei mai buni in domeniu. Suntem o firma ce are ca obiect de activitate depanarea , decodarea si intretinerea sistemelor de calcul si a aparaturii electronice de orice fel. ( Laptopuri, calculatoare , LCD, TFT, Plasma, birotica , telecomunicatii , aparatura medicala , aparatura audio si video etc.)

In orice afacere o importanta deosebita o constituie buna fuctionare a sistemelor de calcul si a aparaturii electronice cu care este dotata firma , una din cele mai optime solutii pentru buna functionare a acestora consta in incheierea unui contract de service cu o firma specializata in domeniu. De acea noi venim in intimpinarea dorintelor dumneavoastra prin asigurarea unor servicii promte si de calitate in acest domeniu.

Valorile noastre:

Spiritul de conducere: Primesti genul de calitate si servicii pe care le astepti de la un conducator. Firma noastra evolueaza in continuu pe masura ce nevoile clientilor nostri se schimba si noi oportunitati apar pe piata. Puteti fi sigur ca, lucrand cu MULTIPLEX SERVICE, va veti bucura de cele mai moderne servicii si tehnologii din industrie.

Spiritul de echipa: Consideram ca este de responsabilitatea noastra sa va cunoastem pe dvs. si afacerea dvs. Lucram de aproape cu dvs. pentru a asigura ca solutiile pe care le oferim sunt croite in asa fel incat sa satisfaca nevoile dvs. unice si sa faca fata provocarilor. Suntem dedicati succesului dvs.

Relatiile cu clientii: Prioritatea noastra cea mai mare este satisfactia clientului. Sunteti important pentru noi si va puteti baza pe eforturile noastre pentru afacerea dvs. Excelenta in relatiile cu clientii este cartea noastra de vizita. Suntem mandri sa va servim cu profesionalism.

 

 

 

 

 

Pentru toate reparatiile efectuate in cadrul service-ului Multiplex Service, veti beneficia de GARANTIE.

 

DESPRE NOI  :  PRODUSE  :  SERVICII  :  SUPORT  :  CONTACT

Copyright © Multiplex Service, 2005.