0721.473.913

0765.456.008

servicelaptopuri@gmail.com

 George

 Nicu

Google

 

  DISPLAY LAPTOP
  PLACI DE BAZA LAPTOP
  PLACI VIDEO LAPTOP
  MEMORII RAM LAPTOP
  HARD DISK LAPTOP
  PROCESOARE LAPTOP
  TASTATURI LAPTOP
  INVERTOARE DISPLAY LAPTOP
  BATERII LAPTOP
  ALIMENTATOARE LAPTOP
  UNITATI OPTICE LAPTOP
  BALAMALE DISPLAY LAPTOP
  CARCASE LAPTOP
  COOLERE LAPTOP
  PANGLICI DISPLAY LAPTOP
  ADAPTOARE LAPTOP
  WIRELESS LAPTOP
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii Contact     

Mobile: +40(72) 147.39.13
Office    +40(76) 545.60.08                    e-mail:   servicelaptopuri@gmail.com

 
   
Acasa

 

RECUPERARI DATE LAPTOP  |  RECUPERARE DATE|  RECUPERARI DATE NOTEBOOK


Serviciul de RECUPERARE DATE HARD va poate asigura recuperarea datelor de pe harduri in urmatoarele situatii: stergeri accidentale de date, defecte mecanice, harduri arse, harduri lovite sau scapate, probleme firmware ....

Exista si cazuri in care datele NU POT FI RECUPERATE, dar prin intermediul echipamentelor de care dispunem si a experientei acumulate de-a lungul timpului incercam ca astfel de situatii sa fie cat mai rare.

DACA DATELE DUMNEVOASTRA SUNT IMPORTANTE NU INCERCATI SA LE RECUPERATI SINGURI, ADRESATI-VA UNUI SPECIALIST IN RECUPERARE DE DATE. ATENTIE! DACA CINEVA ESTE SPECIALIST IN CALCULATOARE NU INSEAMNA CA SE "PRICEPE" SI LA RECUPERAREA DE DATE.

Avem suficiente cazuri in care hardiscul inainte sa ajunga la noi a “trecut pe la o cunostinta” care lucreaza in domeniul IT. De cele mai multe ori in aceste cazuri, datorita lipsei de informatii si a echipamentelor necesare acestor operatiuni, s-a intreprins greseala dupa greseala care a dus ulterior la imposibilitatea recuperarii datelor.

Va putem prezenta cateva situatii cu care ne-am confruntat :

“am desfacut un pic hardul sa vad ce e in interior si l-am inchis la loc, da nu a intrat deloc praf e curat” – in acest caz sansele de recuperare a datelor scad destul de mult deoarece in aerul normal exista 2.500.000 de particule iar operatiunile de desfacere a hardurilor se efectueaza in interiorul unui CLEAN ROOM unde numarul de particule de praf este 0. Exista totusi destul de multe cazuri in care am reusit sa recuperam datele de pe hard dupa astfel de situatii.

“mi s-a ars hardul si am cumparat un alt hard pentru a schimba partea electrica dar am constatat ca hardul tot nu functioneaza” – Odata cu ultimele generatii de harduri partile electrice sunt unice si contin ”adaptivi” care sunt specifici fiecarui hard in parte asadar schimbarea electricii nu poate decat sa duca posibile deteriorari ale zonei FIRMWARE a hardul sau a capetelor de citire. Din punct de vedere statistic 70% dintre cazurile descrise mai sus sunt executate de catre persoane care lucreaza in domeniul IT si in 30% din cazuri de catre beneficiarii hardurilor.

Pentru a nu ajunge si dumneavoastra in astfel de situatii, VA ASTEPTAM LA NOI IN SERVICE PENTRU O DIAGNOSTICARE GRATUITA.

Exista doua tipuri de defecte pe care le poate suferi un harddisc: DEFECTE FIZICE si DEFECTE LOGICE. Procesul de RECUPERARE DATE HARD este complet diferit pentru fiecare dintre cele doua tipuri de defecte. Un defect fizic apare in momentul in care o componenta a harddiscului nu mai functioneaza corespunzator. Defectele fizice survin de cele mai multe ori in urma socurilor, fluctuatiilor de tensiune, utilizarii indelungate.

Cele mai intalnite cazuri defecte mecanice sunt :

defecte partiale sau totale ale capetelor de citire/scriere .                                                                                                                                      blocarea motorului hardiscului in uma unor cazaturi sau socuri .                                                                                                                                cipuri sau circuite ale harddiscului arse ca urmare unor fluctuatii de tensiune

DEFECTELE FIZICE se impart la randul lor in doua categorii: DEFECTE ELECTRICE si DEFECTE MECANICE. Defectele electrice se caracterizeaza printr-o defectiune la nivelul partii electrice sau al ROM-ului iar cele mecanice prin defectiuni ale capetelor de citire sau ale motorului. In oricare dintre cele doua cazuri va aflati nu incercati sa va recuperati datele singur, exista riscul sa pierdeti datele definitiv. Serviciul de RECUPERARE DATE HARD reprezinta solutia pentru recuperarea datelor in cazul oricarui tip de defect fizic.

DEFECTELE LOGICE se caracterizeaza prin defectiuni la nivelul partitiilor, deteriorari ale sistemului de fisere, formatari sau stergeri accidentale. Putem discuta de un defect logic doar daca hardul este in perfecta stare de functionare sau are cel mult cateva bad sectoare.                              

Cateva exemple de defecte logice care necesita recuperare date hdd:

stergere accidentala a unui fisier, folder sau a unei intregi partitii.                                                                        corupere a sistemului de fisiere din cauza unei virusari.formatare accidentala a unei partitii.                                                                                          bad sectoare care determina blocarea sistemului de operare

 

 

 

Pentru toate reparatiile efectuate in cadrul service-ului Multiplex Service, veti beneficia de GARANTIE.

 

DESPRE NOI  :  PRODUSE  :  SERVICII  :  SUPORT  :  CONTACT

Copyright © Multiplex Service, 2005.