0721.473.913

0765.456.008

servicelaptopuri@gmail.com

 George

 Nicu

Google

 

  DISPLAY LAPTOP
  PLACI DE BAZA LAPTOP
  PLACI VIDEO LAPTOP
  MEMORII RAM LAPTOP
  HARD DISK LAPTOP
  PROCESOARE LAPTOP
  TASTATURI LAPTOP
  INVERTOARE DISPLAY LAPTOP
  BATERII LAPTOP
  ALIMENTATOARE LAPTOP
  UNITATI OPTICE LAPTOP
  BALAMALE DISPLAY LAPTOP
  CARCASE LAPTOP
  COOLERE LAPTOP
  PANGLICI DISPLAY LAPTOP
  ADAPTOARE LAPTOP
  WIRELESS LAPTOP
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii Contact     

Mobile: +40(72) 147.39.13
Office    +40(76) 545.60.08                       e-mail:   servicelaptopuri@gmail.com

 
 
Acasa

 

DEVIRUSARI LAPTOP  |  DEVIRUSARI COMPUTERE |  DEVIRUSARI NOTEBOOK

Virușii, problema serioasa a tuturor utilizatorilor de laptop sau calculator. Ca și agenții infectioși din manualul de anatomie, de care au fost inspirati, virușii din mediul IT se prind de te miri unde și se raspandesc extrem de rapid. Virușii ajung in laptopul dumneavoastra  in special din internet, dar se pot contacta foarte usor de pe un dispozitiv deja infectat, cum ar fi un CD, un stick de date, un alt Hhard disk de la un prieten conectat fara a fi scanat inainte.

Odata contactat, virusul este foarte silentios, deci nu va veti da seama de prezența lui, si se reproduce singur, ajungand sa afecteze serios performantele laptopului.

Virusii afecteaza software-ul computerului dar si sistemului de operare, la nivelul fisierelor. Cei mai numerosi viruși sunt Caii Troieni (Trojan) sau Viermii (Worm). Virusii Trojan sunt periculosi doar in  momentul in care au fost activati. Virusii Worm nu afecteaza fisierele sau continutul lor, dar se reproduc foarte rapid si ocupa o parte serioasa din memoria calculatorului, in acest fel, calculatorul va merge extrem de greu.

Cum stiu daca sunt infectat de virusi ? trebuie sa merg urgent la service-ul de laptop?

Metoda clasica de diagnosticare este instalarea unui bun program antivirus, care te va alerta daca exista foldere infectate. Cu toate acestea, unii virusi nu sunt detectați nici chiar de cele mai performante programe antivirus. Daca vi se pare ca că, in ultima vreme, laptopul tau se mișca lent, daca apar foarte multe erori sau daca programele care funcționau perfect la inceput nu se mai deschid sau dau erori nejustificate, atunci este timpul pentru o devirusare.

Uneori, efectele infestarii sunt numai deranjante, riscul cel mai mare fiind sa te enervezi la culme cand închideți nenumarate mesaje de eroare, programele functionand in ciuda acestora. De foarte multe ori, efectele ajung sa fie grave.Virusii pot ajunge sa ocupe foarte mult spațiu de memorie dar si spatiu pe hard disk-ul calculatorului nejustificat– facand un laptop performant sa se miște cu aceeași rapiditate ca si calculatoarele de acum de acum 15 ani – pot afecta sistemul de operare si pot chiar sa stearga date importante.

Cand apar aceste probleme serioase, specialistii din service-ul nostru va recomanda sa opriti imediat laptopul si sa veniti cat mai repede la service pentru devirusare si, eventual, pentru salvare de date.

Un virus de calculator este un program de computer care se poate multiplica si infecta un calculator fara permisiunea proprietarului. Termenul de "virus" este, de obicei, dar in mod eronat folosit pentru a se referi la alte tipuri de programe malware, adware, spyware si care nu au capacitatea de reproducere. Un virus se poate raspandi de la un computer la altul, atunci cand gazda, de exemplu, primeste un fisier de la un utilizator dintr-o retea locala sau de pe Internet, sau a transportat-o pe un suport gen discheta, CD, DVD sau unitate USB.
Termenul de "virus de calculator" este uneori folosit ca expresie pentru a include toate tipurile de malware. Malware include virusii de computer, viermi, cai troieni, cele mai multe rootkits, spyware, adware, crimeware, precum si a altor programe nocive si nedorite, inclusiv virusi adevarati. Virusii sunt uneori confundati cu viermii de calculator si troienii, care sunt diferiti de punct de vedere tehnic. Un vierme poate exploata vulnerabilitati de securitate pentru a se raspandi la alte calculatoare, iar un troian este un program care pare inofensiv, dar are o agenda ascunsa. Unii virusi si malware au simptome vizibile pentru utilizatorul de calculator(ingreunarea proceselor, afisarea de ferestre popup, blocarea sistemului), dar multe sunt mascate.
Cele mai multe computere personale sunt acum conectate la Internet si la retele locale, facilitând propagarea de virusi. Virusii de azi pot profita de serviciile de retea cum ar fi World Wide Web, e-mail, mesagerie instantanee si punerea de fisiere in comun ca sa se raspandeasca.
 

Odata ce un calculator a fost compromis de un virus, este de obicei periculos sa continuati sa utilizati acest computer, fara reinstalarea sistemului de operare. Cu toate acestea, exista o serie de optiuni de recuperare si devirusare a calculatorului. Aceste actiuni depind de severitatea tipul de virus. Aici intervenim noi punandu-va la dispozitie un set complet de servicii pentru devirusarea calculatoarelor.

 

 

 

Pentru toate reparatiile efectuate in cadrul service-ului Multiplex Service, veti beneficia de GARANTIE.

 

DESPRE NOI  :  PRODUSE  :  SERVICII  :  SUPORT  :  CONTACT

Copyright © Multiplex Service, 2005.